Boloňské špagety

14. února 2011 v 16:55 | Adéla |  Kurz Vaření

                     BOLOŇSKÉ ŠPAGETY

suroviny : špagety
                 oregáno
                 sůl,pepř
                 kečup
                 rajský protlak
                 česnek
                 olej 
                 sýr
                 mleté maso
                 cibule


postup : NA olej dáme na jemno nakrájenou cibulku,
              kterou orestujeme spolu s česnekem. POsléze
              přídáme rajský protlak, který též mírně
              orestujeme. Orestujeme dřív jak maso, protože
              poté neni tak kyselý.Vmícháme mleté maso a 
              pomalu vařečkou od sebe to maso oddělujeme.
              Mírně ho orestujeme a poté chvíli dusíme. Až
              bude hotové dochutíme oregánem, solí, pepřem a kečupem.


                           Dobrou chuť

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 avril26224 avril26224 | 31. srpna 2011 v 9:55 | Reagovat

Miluju boloňské špagety. Máš tu fakt dobrý články. :-)

2 suprrgirl suprrgirl | Web | 1. září 2011 v 15:41 | Reagovat

děkuju! :-D  :-D  :-D  O_O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama